Nogomet

Saudijci nude 150 milijuna eura za Salaha

HINA, Krešimir Milić • utorak, 29.08.2023.
Saudijci nude 150 milijuna eura za Salaha
Foto: EPA

CBS Sports tvrdi da je uprava Al Ittihada kao glavni cilj do kraja prijelaznog roka, odnosno do 20. rujna, postavila angažman egipatskog reprezentativca. Izvori bliski pregovorima navode da bi Al Ittihad Liverpoolu isplatio zajamčenu odštetu od 108 milijuna eura, a engleski klub bi kroz bonuse mogao dobiti još 54 milijuna...

Čelnici saudijskog Al Ittihada spremni su ponuditi Liverpoolu 150 milijuna eura za egipatskog nogometnog reprezentativca Mohameda Salaha, tvrde britanski mediji.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Salah karijeru želi nastaviti u Saudijskoj Arabiji, a čelnici Liverpoola više su puta demantirali da planiraju prodati egipatskog napadača.

CBS Sports tvrdi da je uprava Al Ittihada kao glavni cilj do kraja prijelaznog roka, odnosno do 20. rujna, postavila angažman egipatskog reprezentativca. Izvori bliski pregovorima navode da bi Al Ittihad Liverpoolu isplatio zajamčenu odštetu od 108 milijuna eura, a engleski klub bi kroz bonuse mogao dobiti još 54 milijuna.

Salah (31) je u Liverpool stigao 2017. godine iz Rome, a za engleski klub odigrao je 307 utakmica i postigao 187 golova.

FOTO: EPA/NEIL HALL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!