Tenis

Mlada Čehinja namučila Ons Jabeur na putu do trećeg kola US Opena

Mihaela Bradovski • petak, 01.09.2023.
Mlada Čehinja namučila Ons Jabeur na putu do trećeg kola US Opena
Foto: EPA

Odigrani su preostali mečevi drugog kola US Opena kod tenisačica, u noćašnjem programu tri od četiri meča otišla su u tri seta. Jedino je Jessica Pegula slavila u dva seta...

Peta igračica svijeta Tunižanka Ons Jabeur nakon velike borbe izborila je nastup u trećem kolu US Opena. Jabeur je u tri seta slavila protiv Linde Noskove, Čehinje koja je ove sezone ostvarila veliki napredak. Ovdje je Noskova izborila treći set u kojem je povela s 3:2 uz break, mali nakon toga Jabeur radi preokret i odlazi do pobjede.

Igraj na mečeve US Opena na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tri seta trebala je i Daria Kasatkina koja je u rusko-američkom dvoboju svladala Sofiju Kenin. Zanimljiv dvoboj bolje je otvorila Kenin koja je dobila prvi set sa 6:2, ali naredna dva otišla su na stranu Ruskinje.

Očekivano najlakši posao imala je Jessica Pegula koja je ispustila samo četiri gema u meču protiv rumunjske povratnice Patricije Marije Tig. Meč je potrajao manje od 75 minuta i nije bilo prostora za iznenađenja.

U trećem kolu je Belgijka Greet Minnen koja je svladala Sachiju Vickery, Amerikanku koja je iznenadila Donnu Vekić. Minnen je za pobjedu trebala tri seta.

US Open, drugo kolo:
Ons Jabeur (Tunis, 5) - Linda Noskova (Češka) 7:6(7), 4:6, 6:3
Daria Kasatkina (-, 13) - Sofia Kenin (SAD) 2:6, 6:4, 6:4
Jessica Pegula (SAD, 3) - Patricia Maria Tig (Rumunjska) 6:3, 6:1
Greet Minnen (Belgija) - Sachia Vickery (SAD) 6:3, 4:6, 6:4

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!