Košarka

Dubrava na dva ispita u Sloveniji: 'Čekaju nas kvalitetne utakmice, posebno prva sa Šenčurom'

Sportnet, Branimir Korać • subota, 09.09.2023.
Dubrava na dva ispita u Sloveniji: 'Čekaju nas kvalitetne utakmice, posebno prva sa Šenčurom'

Košarkaši Dubrave pripremaju se za novu sezonu, a ovaj vikend provest će u Sloveniji gdje su na rasporedu dva pripremna dvoboja...

Tri tjedna uoči početka nove sezone košarkaši Dubrave će subotu i nedjelju provesti u Sloveniji gdje će odigrati dva prijateljska susreta protiv Šenčura (subota, 19 sati) i Pivovarne Laško (nedjelja, 17 sati).

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Trener Jeronimo Šarin zbog problema s virozama igrača nije ovoga tjedna imao mogućnosti imati cijelu momčad na okupu pa će neki izostati u navedenim provjerama.

"Dosadašnji dio priprema prolazi po planu kako smo i zamišljali ovaj period izuzev tih problema s virozama. Ako se to moralo dogoditi bolje da je sada nego kasnije. Momčad radi dobro i prima nove ideje koje smo pripremili za novu sezonu i nekako s nestrpljenjem čekamo nove pripremne utakmice da vidimo gdje smo u ovom trenutku", kaže Šarin i dodaje:

"Čekaju nas dvije kvalitetne utakmice, a posebno ova prva s Šenčurom koji igra ABA2 ligu i te naše prijateljske utakmice su postale neka tradicija jer već treću godinu igramo međusobno. To je vrlo dobra momčad s dobrim trenerom i zanimljivim igračima i to će nam biti pravi test. Laško je nešto niži nivo nego Šenčur, ali isto tako klub s tradicijom koji jako dobro radi. Evidentno je da imamo puno prostora za napredak što je u neku ruku i očekivano jer smo opet najmlađa ili među najmlađim momčadima lige", kazao je Šarin.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!