Tenis

Krejčikova osigurala polufinale i ostala jedina nositeljica u San Diegu, Navarro izbacila Sakkari

Krešimir Milić • petak, 15.09.2023.
Krejčikova osigurala polufinale i ostala jedina nositeljica u San Diegu, Navarro izbacila Sakkari
Foto: EPA

Čehinja je bila bolja od sedme nositeljice s 2:0 u setovima. Ispala je i treća nositeljica pa je tako Krejčikova ostala jedina nositeljica na turniru…

S dosta iznenađenja i završenog puta za favoritkinje protekao je dosadašnji dio WTA turnira u San Diegu. Do polufinala je stigla tek jedna nositeljica, i to četvrta nakon pobjede protiv sedme, a svoj put su zaključile na turniru druga i treća nositeljica u četvrtfinalu.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Četvrtfinalni dvoboj nositeljica odigrale su Barbora Krejčikova, 13. na svijetu i četvrta nositeljica, te Beatriz Haddad Maia, 20. na WTA listi i sedma nositeljica turnira. Čehinja Krejčikova protiv Brazilke je slavila 6:4, 6:3 u sat i 43 minute igre.

Krejčikova će u polufinalu igrati protiv Amerikanke Danielle Collins, 43. na svijetu, koja je bila teška prepreka za drugu nositeljicu i 10. tenisačicu svijeta Caroline Garciju.

Novo iznenađenja turnira priredila je Emma Navaro pobjedom protiv devete tenisačice svijeta Marije Sakkari. Grkinja je bila treća nositeljica, ali nije uspjela slaviti protiv Amerikanke koja je 61. na WTA listi.

Navaro je u dva sata i 15 minuta igre stigla do pobjede 6:4, 0:6, 7:6 te će u polufinalu igrati protiv Sofije Kenin, 93. na svijetu.

WTA San Diego, četvrtfinale:
Barbora Krejčikova – Beatriz Haddad Maia 6:4, 6:3
Emma Navaro – Maria Sakkari 6:4, 0:6, 7:6

FOTO: EPA/Neil Hall

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!