Nogomet

Dinamovi juniori uvjerljivo slavili protiv Hajdukovih

Krešimir Milić • subota, 16.09.2023.
Dinamovi juniori uvjerljivo slavili protiv Hajdukovih
Foto: Pixsell

Velikim slavljem na domaćem terenu Dinamo je preskočio Hajduk na prvenstvenoj ljestvici. Pobijedili su u 6. kolu 1. HNL za juniore s 3:0…

Uvjerljivi su danas bili juniori Dinama protiv vršnjaka iz Hajduka u ogledu 6. kola 1. HNL za juniore. Očekivao se neizvjestan ishod uoči susreta kakvi su u posljednje vrijeme bili, ali domaći su slavili s 3:0.

Igraj na SuperSport HNL na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prvu veliku priliku Dinamo je imao u trećoj minuti kad je Feysuk zaustavio Košćevića, a u vodstvo su došli golom Geca u 23. minuti. Gec je oduzeo loptu na sredini terena, pronašao prostor za udarac i iz daljine matirao Feysuka za 1:0.

Prijetili su dinamovci i u 43. kad je nespretnom reakcijom obrane Hajduka u priliku došao Košćević, ali zaustavio je taj pokušaj Feysuk.

Već na otvaranju drugog dijela Dinamo je povisio vodstvo. Pogriješio je Šemiga u predaji lopte, a Čaić brzo reagirao i proslijedio je do Graonića koji je zabio za 2:0. Konačnih 3:0 postavio je Košćević u 66. minuti nakon duplog pasa s Graonićem.

Hajduk je tako poražen u prvoj utakmici trenera Zlatka Jerkovića na klupi juniora koju je preuzeo od Tonija Golema koji je postao trener Rudeša. Ovom pobjedom Dinamo je preskočio Hajduk na prvenstvenoj ljestvici i trenutno je prvi s 15 bodova koliko ima i Lokomotiva. Hajduk je na trećem mjestu s 13 bodova.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!