Nogomet

Gerardov Al Ettifaq u zadnjim minutama do pobjede u golijadi protiv Režića i Dugandžića

Krešimir Milić • četvrtak, 21.09.2023.
Gerardov Al Ettifaq u zadnjim minutama do pobjede u golijadi protiv Režića i Dugandžića
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Dugandžić je bio asistent u porazu Al Taija, a poraz je upisao i Al Raed, momčad koju vodi hrvatski trener Igor Jovičević. Veliko iznenađenje priredio je Damac koji je remizirao protiv Al Hilala s Neymarom u sastavu…

Al Ettifaq – Al Tai 4:3

Jako dobar otpor pružili su gosti zvjezdanoj momčadi pod trenerskim vodstvom Stevena Gerrarda. Hrvatski trener Krešimir Režić bio je blizu pobjede s Al Taijem na teškom gostovanju, ali slavile su Gerardove trupe preokretom 4:3.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Domaće je u vodstvo doveo Giorgio Wijnaldum na asistenciju Mousse Dembelea u 2. minuti, no već u 10. minuti Bernard Mensah zabio je za 1:1 na asistenciju Alfe Semeda. Mensah je preokrenuo golom u 36. minuti za vodstvo gostiju, a asistent mu je bio hrvatski napadač Marko Dugandžić. Domaći su izjednačili na 2:2 golom Dembelea na asistenciju Jordana Hendersona, a u 54. minuti Mensah postiže hat-trick i dovodi ponovno Režićevu momčad u vodstvo.

Ipak nije bilo snage za zadržati vodstvo jer je Wijnaldum drugim golom na susretu u 72. minuti izjednačio na 3:3, a u trećoj minuti sudačke nadoknade Dembele zabija za 4:3 i pobjedu Al Ettifaqa. Domaći su trenutno na trećem mjestu u saudijskom prvenstvu dok je Al Tai na devetom.

Al Taawon – Al Raed 2:1

Hrvatski trener Igor Jovičević upisao je poraz na gostovanju s Al Raedom. S 2:1 bolja je bila momčad Al Taawona, a golove su postigli Pedro (9.) i Al Ahmad (16.) za domaće dok je jedini za goste zabio Gonzalez (39.)

Al Taawon je druga momčad prvenstva, a Al Raed se nalazi na 16. mjestu u zoni za ispadanje.

Damac – Al Hilal 1:1

Veliko iznenađenje priredila momčad Damaca remijem s Al Hilalom predvođenim Neymarom. Završilo je rezultatom 1:1, a za Al Hilal su nastupali Mitrović, Milinković Savić, Neymar, Malcom, Koulibaly, Bono te Neves od zvijezda.

Al Hilal je došao u vodstvo golom Malcoma u 9. minuti, a u 68. je konačan rezultat postavio Stanciu. Al Hilal je vodeći u prvenstvu, a Damac se nalazi na 15. mjestu.

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!