Nogomet

Kreator spektakularnog preokreta Zrinjskog izabran za igrača kola Konferencijske lige

Krešimir Milić • petak, 22.09.2023.
Kreator spektakularnog preokreta Zrinjskog izabran za igrača kola Konferencijske lige
Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Kožulj je ušao u igru na početku drugog poluvremena pri vodstvu AZ-a od 3:0. S dva gola i asistencijom bio je najzaslužniji za epski preokret Zrinjskog…

Jedna od najljepših nogometnih priča ispričana je sinoć u Mostaru na utakmici Zrinjskog i AZ-a u prvom kolu Konferencijske lige. Epski preokret izveli su igrači Zrinjskog nakon što su gubili s 0:3 nakon prvog dijela utakmice.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U drugom dijelu spektakularno su došli do pobjede s dva gola Zvonimira Kožulja i po jednim Josipa Ćorluke i Aldina Hrvanovića. Preokret je krenuo u režiji Kožulja koji je u igru ušao na početku drugog dijela umjesto Andrije Balića.

Zabio je prvo iz slobodnog udarca u 48. minuti pa asistirao Ćorluki za 2:3, a onda zabio presudan gol u 81. minuti za veliko slavlje na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Pričat će se još danima o velikom pothvatu Zrinjskog, a još jedna potvrda za sjajnu igru stigla je danas Kožulju. On je izabran dan nakon za najboljeg igrača prvog kola Konferencijske lige.

Kožulj je u Zrinjski stigao ovog ljeta nakon što se proteklih sezona mučio s ozljedama, a do susreta s AZ-om nije bio u sastavu osam utakmica. Nogometne korake započeo je u redovima Zrinjskog, ali već kao junior je prešao u Široki Brijeg gdje je započeo i seniorsku karijeru tijekom koje je branio još bolje Viteza, Branitelja, Hajduka, Pogona, Gaziantepa te Eyuspora.

Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!