Nogomet

Petar Musa zabio u novoj pobjedi Benfice!

Petar Jenjić • nedjelja, 24.09.2023.
Petar Musa zabio u novoj pobjedi Benfice!
Foto: EPA

Nogometaši Benfice slavili su u gostima kod Portimonensea, a drugi pogodak svoje momčadi postigao je hrvatski nogometaš Petar Musa. Konačan rezultat bio je 3:1 za goste...

Korak za vodećim Portom drži Benfica koja je na gostovanju kod Portimonensea slavila s 3:1 i tako stigla do pete pobjede sezone. Najveći rival ima bod više.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon pet minuta igre Benfica je povela zahvaljujući sjajnom pogotku Alexandera Baha koji snažnim udarcem izvana matira protivničkog vratara. To mu je prvijenac ove sezone.

U 17. minuti gosti su podebljali vodstvo, David Neres lijepom je asistencijom uposlio Petra Musu koji nije imao pretežak posao s deset metara skrenuti loptu u prazan gol. Hrvatski nogometaš tako zabija svakih 79 minuta, a bio mu je četvrti ove sezone u svim natjecanjima.

Domaćin je smanjio zaostatak u 56. minuti preko Helija Varele, a četiri minute kasnije mogao je i do poravnanja. Međutim, Anatolij Turbin obranio je kazneni udarac Rildu.

Kazna je stigla u 66. minuti kada se David Neres upisao i u strijelce te potvrdio pobjedu svoje momčadi. Petar Musa igru je napustio na poluvremenu.

Portugalska liga, 6. kolo:
Portimonense - Benfica 1:3

FOTO: EPA/PAULO CUNHA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!