Nogomet

Zrinjski preokretom do pobjede u sudačkoj nadoknadi, novo slavlje Posušja

Petar Jenjić • nedjelja, 24.09.2023.
Zrinjski preokretom do pobjede u sudačkoj nadoknadi, novo slavlje Posušja
Foto: Pixsell

Odigrane su još dvije utakmice Premijer lige BiH. Zrinjski je nakon preokreta slavio protiv Željezničara kod kuće, dok je Posušje slavilo kod Zvijezde 09...

Nogometaši Posušja gostovali su kod posljednje Zvijezde 09 te slavili rezultatom 2:0. Tako su stigli do četvrte pobjede sezone uz koje imaju i četiri poraza.

Igraj na utakmice Primere na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Oba pogotka gostujuća momčad postigla je u drugom poluvremenu, a u vodstvo je doveo Arijan Brković u 48. minuti. Pobjedu Posušja potvrdio je Bruno Jenjić osam minuta kasnije.

Nakon velike europske pobjede, Zrinjski se vratio prvenstvenim obavezama te igrao na domaćem terenu protiv Željezničara. Na koncu je slavio nakon preokreta s 2:1.

Nedim Mekić je centrirao s lijeve strane, a Irfan Jašarević s nekih 11 metara glavom pogodio za vodstvo svoje momčadi. Zrinjski je imao bolje šanse, a do pogotka je stigao u 79. minuti.

Tada je slobodan udarac izveo Antonio Ivančić, a glavom loptu u mrežu skrenuo Slobodan Jakovljević. I onda u sudačkoj nadoknadi Zrinjski je stigao do sva tri boda.

Lopta je stigla na drugu stativu za Nemanju Bilbiju koji odigrava povratnu loptu za Petra Mišića koji poentira pod gredu. To mu je bio prvijenac ove sezone.

Zrinjski je sada nakon pet odigranih utakmica na devet bodova, koliko ima i njegov današnji protivnik.

Premijer liga, 8. kolo:
Zvijezda 09 - Posušje 0:2
Zrinjski - Željezničar 2:1

FOTO: Denis Kapetanović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!