Nogomet

Golem: 'Imam dobra iskustva, gotovo sam uvijek pobjeđivao, nikada nisam gubio u Zmijavcima'

Mihaela Bradovski • utorak, 26.09.2023.
Golem: 'Imam dobra iskustva, gotovo sam uvijek pobjeđivao, nikada nisam gubio u Zmijavcima'
Foto: FaH

Rudeš će sutra biti na teškom ispitu u Zmijavcima gdje ga čeka jako težak protivnik. Domaća Croatia napravit će sve za prolaz u sljedeću rundu natjecanja.

Nakon uvjerljivog prvenstvenog poraza od Dinama, Rudeš je pred novim izazovom, u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu ide u goste Croatiji iz Zmijavaca. Trener Toni Golem jako dobro poznaje ovog protivnika.

Igraj na utakmice SuperSport HNK-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bit će teško, jer dobro poznajem njihov mentalitet i ekipu. Poznajem ih, igrao sam dosta puta sa Solinom protiv njih. No, imam dobra iskustva, gotovo sam uvijek pobjeđivao, nikad nisam gubio u Zmijavcima, a tome se nadam i sada. Nama ova utakmica dolazi između dva teška ligaška ogleda protiv Dinama i Rijeke, ali i s obzirom na našu situaciju na tablici. Sigurno nam nije jednostavno sada ići na ovakvo dugačko putovanje, ali ova utakmica nam može itekako dobro doći, da svladamo nezgodnog domaćina, da se napunimo samopouzdanjem i da napokon pobijedimo nekoga", poručuje Golem za klupsku stranicu.

Najopasniji igrač Croatije je Tomislav Gudelj koji je donedavno nastupao u dresu Rudeša.

"Gudelj je uvijek zabijao, cijelu prošlu sezonu u Rudešu, a sada se vratio u matični klub. Zabio je četiri gola u dvije utakmice i o njegovoj kvaliteti ne treba govoriti. Svi znamo tko je i što je Gudelj, no napravit ćemo sve da nama ne zabije."

Na ovom gostovanju Golem neće imati neke igrače na raspolaganju.

"Šehić je osjetio kvadriceps, Lazarov pak ima problema s leđima i zato ćemo ih poštedjeti. Osim toga, već neko vrijeme nema Oddeija, ali svi ostali su zdravi."

FOTO: Daniel Kasap/HINA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!