Nogomet

Zebec debitirao za Osijek: 'Stvorili smo puno prilika, ali vratari Kutjeva odradili su odličan posao'

Mihaela Bradovski • srijeda, 27.09.2023.
Zebec debitirao za Osijek: 'Stvorili smo puno prilika, ali vratari Kutjeva odradili su odličan posao'
Foto: Pixsell

Osijek je uspješno odradio gostovanje u Kutjevu i izborio je prolaz u drugo kolo SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Stvorio je puno prilika, a realizirao je njih četiri...

Pobjedom 4:1 Osječani su preskočili Kutjevo i izborili mjesto u drugom kolu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Luka Zebec upisao je debitantski nastup u dresu Osijeka.

Igraj na utakmice SuperSport HNK-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Kup nikada nije lagan, protivnici uvijek uđu u utakmicu agresivno i daju sve od sebe, a tako je bilo i u ovom susretu. Primili smo u 18. minuti nespretan gol, ali uspjeli do poluvremena okrenuti rezultat. Nakon toga sve je bilo puno lakše, sve je išlo na našu stranu. Stvorili smo puno prilika, tri-četiri puta pogađali okvir gola, a njihov golman obranio je nekoliko odličnih udaraca."

Kutjevo je povelo, ali Zebec nije sumnjao u prolaz iako su domaći vratari branili sjajno.

"Ne bismo si to ni dozvolili, imali smo puno udaraca, njihovi vratari su odradili odličan posao i na tome im čestitam. Međutim čestitam i našoj ekipi koja je pošteno odradila posao."

Slijedi gostovanje u Koprivnici gdje će Osijek također iči po pobjedu.

"Idemo u Koprivnicu na pobjedu, odlična smo ekipa, možda nam rezultati u zadnjih par kola nisu bili tako dobri, ali vjerujem u ekipu i znam da mi to možemo."

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!