Nogomet

Ivan Perišić uvjeren da će se vratiti nogometu u predviđenom roku

Petar Jenjić • srijeda, 27.09.2023.
Ivan Perišić uvjeren da će se vratiti nogometu u predviđenom roku
Foto: FaH

Prijatelj Ivana Perišića, ali i fizioterapeut LASK-a, Ivan Porobija, optimističan je po pitanju oporavka hrvatskog reprezentativca od ozljede koljena. Prema njegovim riječima, istog je razmišljanja i sam Perišić...

U austrijskom Innsbrucku uspješno je operiran Ivan Perišić koji je nedavno ozljedio koljeno, a za sada sve ide u najboljem redu. Potvrdio je to i njegov prijatelj i fizioterapeut Ivan Porobija, javljaju 24 sata.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Radi se o jednoj od najboljih klinika na svijetu za ovakve ozljede, ovdje su operirani Leroy Sane, Franck Ribery... Ivan je zadovoljan kako je prošlo i za nekoliko dana kreće s rehabilitacijom. Uvjeren je da će se vratiti nogometu u roku od šest do sedam mjeseci."

Porobija je posjetio Perišića u bolnici, s obzirom na to da trenutno i radi u blizini, u austrijskom LASK-u.

"Ozljede koljena su nažalost svakodnevica u nogometnom svijetu i s njima se često susrećem. Svaki je slučaj poseban i tako mu treba pristupiti. Treba kvalitetno planirati i odraditi rehabilitaciju, a po pitanju Ivana, njegovo tjelesno stanje i muskulatura u izvanrednom su stanju te mu je to velika prednost. To nam daje za pravo biti optimistični po pitanju njegovog povratka nogometu. Nema razloga da sve ne prođe u redu."

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!