Košarka

Lillard: 'Uzbuđen sam zbog svog sljedećeg poglavlja'

Petar Jenjić • četvrtak, 28.09.2023.
Lillard: 'Uzbuđen sam zbog svog sljedećeg poglavlja'
Foto: EPA

Damian Lillard poslao je poruku nakon objave da prelazi u Milwaukee Buckse. Pozdravio je sve navijače Portland Trail Blazersa te da je uzbuđen zbog novog poglavlja u životu...

Vijest koja je definitivno odjeknula je odlazak Damiana Lillarda u Milwaukee Buckse. Iako je bilo jasno da će otići iz Portland Trail Blazersa, za koje je igrao 11 godina, Bucksi nisu bili visoko kotirali u njegovom dovođenju.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon objave vijesti na ESPN-u, oglasio se i sam igrač koji se obratio svim navijačima Portlanda te da će im se obratiti uskoro potpuno iskreno.

"Neću se obratiti običnim navijačima, ali hoću pravim navijačima Trail Blazersa i građanima Portlanda koje zaista volim. Obratit ću im se potpuno iskreno, budite u toku. Uzbuđen sam zbog svog sljedećeg poglavlja."

33-godišnjak je sedam puta bio izabran na All-Star, jednom u najbolju petorku, četiri puta u drugu najbolju petorku i dva puta u treću najbolju petorku. Bio je i rookie godine, a kroz karijeru bilježi 25.2 poena, 4.2 skoka i 6.7 asistencija po susretu.

Podsjetimo, iako je postojala želja za odlaskom u Miami Heat, u priču su se upleli Bucksi, a zbog toga zvijezda floridske franšize, Jimmy Butler nije odlučio šutjeti. Naime, optužio je Buckse za "tampering", odnosno nedozvoljeno pregovaranje s Lillardom.

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!