Nogomet

Thomasson: 'Gol protiv Arsenala je bez dvojbe najvažniji u mojoj karijeri'

Branimir Korać • srijeda, 04.10.2023.
Thomasson: 'Gol protiv Arsenala je bez dvojbe najvažniji u mojoj karijeri'
Foto: EPA

Lens je upisao veliku pobjedu protiv Arsenala, svladao ga je u sjajnoj utakmici s 2:1. Nakon susreta domaći igrači bili su oduševljeni slavljem protiv velikog protivnika…

Odličan posao odradio je Lens protiv Arsenala, iako se našao relativno rano u minusu, stigao je do sva tri boda. U utakmicu ga je vratio Adrien Thomasson koji je postigao pogodak za poravnanje.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bila je to utakmica s puno uspona i padova. Odlično sam se osjećao na početku utakmice, ali sa onda pogriješio kod pogotka Gabriela Jesusa. Bilo nam je teško nekoliko trenutaka, ali morali smo se probuditi jer inače ili se podignete ili potpuno potonete. Uspjeli smo se pokrenuti, a moj pogodak je dao puno samopouzdanja svakom od nas. Ovo je bez dvojbe najvažniji pogodak u mojoj karijeri."

Thomasson je posebno pohvalio vratara Bricea Sambu koji je u drugom poluvremenu branio sjajno.

"U drugom poluvremenu Brice je imao nekoliko sjajnih obrana, bili smo konstantni i naša pobjeda je zaslužena. Možemo reći da je remi u Sevilli bio prekretnica naše sezone. Od tog trenutka pronašli smo ponovno igru i postali vrlo težak protivnik. Sada se okrećemo derbiju protiv Lillea i kao što smo rekli u svlačionici, fantastična je stvar da nas čeka još jedna velika utakmica."

FOTO: EPA/PETER POWELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!