Nogomet

Simeone nakon slavlja protiv Feyenoorda: 'U prvom dijelu bilo je više golova nego igre'

Krešimir Milić • četvrtak, 05.10.2023.
Simeone nakon slavlja protiv Feyenoorda: 'U prvom dijelu bilo je više golova nego igre'
Foto: EPA

Atletico je slavio protiv Feyenoorda u Ligi prvaka. Iduću utakmicu igraju u prvenstvu protiv Real Sociedada…

Atletico Madrid stigao je preokretom do pobjede 3:2 protiv Feyenoorda na svom terenu. Poveli su gosti nakon autogola Hermosa u 7. minuti, a onda je Morata izjednačio u 12. Feyenoord je u novo vodstvo stigao kad je z 34. minuti zabio Hancko, a u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Griezmann je izjednačio na 2:2.

Igraj na La Ligu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Konačni rezultat postavio je Morata u 47. minuti svojim drugim zgoditkom na utakmici. Bila je to važna pobjeda za Atletico nakon prvog kola u kojem je Lazio stigao do remija u posljednjim minutama golom vratara Provedela.

Pobjedom protiv Feyenoorda zadovoljan je bio trener Diego Simeone.

Ponosni smo na igrače. Pokazuju ogroman trud u posljednje tri utakmice uz napor nadoknaditi one koji ne mogu biti s nama. To je neprocjenjivo. U prvom poluvremenu bilo je više golova nego igre, a onda smo kontrolirali utakmicu. U završnici je bilo teško, ali Oblak je imao važne obrane koje su nam dale sigurnost protiv brzog i dinamičnog suparnika, rekao je Simeone nakon utakmice i dodao:

Pobjeda je bila važna zbog atmosfere na stadionu koja prati momčad. Snaga koja nam treba silazi s tribina. Moramo se sad oporaviti za nedjelju. Imamo četiri dana, a Real Sociedad ima jedan više za oporavak, ali moramo biti spremni za natjecanje.

Atletico sljedeću utakmicu igra protiv Real Sociedada u 9. kolu La Lige u nedjelju od 16:15 sati na domaćem terenu. Dočekat će baskijsku momčad s četiri pobjede u nizu, koliko imaju i gosti.

FOTO: EPA/Rodrigo Jimenez

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!