Nogomet

Trener Ballkanija: 'Naš karakter i zajedništvo smanjuju razliku na terenu'

Branimir Korać • petak, 06.10.2023.
Trener Ballkanija: 'Naš karakter i zajedništvo smanjuju razliku na terenu'
Foto: Pixsell

Trener Ballkanija Ilir Daja još jednom je bio koban za Dinamo. Potpisao je izbacivanje Dinama iz Europe kao trener Skenderbeua, a sada ga je svladao s Ballkanijem...

Iako je Dinamo individualno kvalitetniji od Ballkanija, na travnjaku je bio Ballkani taj koji je potpuno zaslužio pobjedu. Dinamo vrlo loš i neraspoložen, domaćin iznimno borben i motiviran.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Već smo ispisali povijest jer već dvije godine nastupamo u skupinama. Dečki su to koji su za to zaslužni, oni zbog svog karaktera smanjuju razliku na travnjaku. Svi se zajednički borimo za uspjeh koji ostvarujemo, moji dečki su pobjednici. S momčadima kao što je Dinamo ne možete odigrati briljantnu utakmicu jer su vrlo iskusni, ali tu razliku smanjujemo borbenošću i igrom kao momčad. Bore se oni na terenu, oni na klupi i oni iza nje", govorio je trener Ballkanija Ilir Daja.

Daja dodaje kako je bilo vrlo važno neutralizirati Dinamove pozitivne strane i tako odvesti utakmicu u vode koje odgovaraju Ballkaniju.

"Proučavali smo protivnika i unatoč našoj pobjedi 2:0, to je momčad koju treba maksimalno respektirati zbog vrijednosti koju ima. Dinamo ima jake strane i pokušali smo neutralizirati njegove prednosti. Međutim bez karaktera mojih igrača ne bi bilo niti ovakvih rezultata."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!