Košarka

Warriorsi slavili protiv Kingsa uz odličan nastup Darija Šarića

Mihaela Bradovski • četvrtak, 19.10.2023.
Warriorsi slavili protiv Kingsa uz odličan nastup Darija Šarića
Foto: FaH

Kako se bliži početak NBA sezone, tako i treneri polako skraćuju kadar igrača s kojima igraju pripremne utakmice, a povećavaju minutažu onima na koje će tijekom sezine više računati...

U takvom odnosu snaga i Dario Šarić je dobitnik pa je tako imao odličnu minutažu u pobjedi Golden State Warriorsa protiv Sacramento Kingsa.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Warriorsi su odnijeli pobjedu 116:115, a pobjedu Warriorsima donio je Stephen Curry koji je pogodio tricu šest sekundi prije kraja susreta.

Kingsi su imali posljednji napad na susretu, međutim De'Aaaron Fox također je pokušao šutom izvana, ali nije pogodio.

Inače Kingsi su tijekom susreta imali visoku prednost, vodili su i s 18 poena razlike, u zadnjoj četvrtini imali i plus 17, ali Warriorsi su uspjeli napraviti preokret.

U njemu je pomogao Šarić koji je na terenu proveo 28 minuta i ubacio 14 poena (5/5 za dva, 1/5 za tri, 1/3 slobodna) uz šest skokova, tri asistencije i dvije osvojene lopte).

Prvo ime Warriorsa bio je Curry s 30 poena (8/12 trica) i pet asistencija, Jonathan Kuminga ubacio je 18 poena uz šest skokova, a Trayce Jackson-Davis 13 poena uz deset skokova.

Kod Kingsa Fox je ubacio 25 poena uz sedam skokova, Keegan Murray 24 poena uz osam skokova, a Domantas Sabonis 12 poena uz deset skokova i osam asistencija.

NBA pripremne:
Golden State Warriors - Sacramento Kings 116:115

FOTO: EPA/FILIP SINGER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!