Košarka

Dinamo dočekuje Austrijance: 'Moramo biti na razini kao u susretu s Cedevitom'

Mihaela Bradovski • srijeda, 25.10.2023.
Dinamo dočekuje Austrijance: 'Moramo biti na razini kao u susretu s Cedevitom'
Foto: Lana Slivar Dominić/HINA

Košarkaši Dinama nastavljaju s nastupom u Alpe Adria kupu, a u drugom kolu na svom parketu igrat će protiv Kapfenberga. Susret počinje u 20:30 sati...

Vrlo zanimljiv sportski dan na Trešnjevci, tri susreta jedan za drugim zadovoljit će sportske zaljubljenike. Prvo će od 16:55 sati u Domu sportova 2 Cedevita Junior i Šibenka odraditi zaostali dvoboj trećeg prvenstvenog kola, u 19 sati u obližnjem Domu Dražena Petrovića Futsal Dinamo nastavlja s nastupima na kvalifikacijskom turniru Lige prvaka protiv Lubawe, a onda od 20:30 sati, ponovno u "dvojci" košarkaši Dinama protiv Kapfenberga igraju susret Alpe Adria kupa.

Igraj na Dinamo - Kapfenberg na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Josip Sesar upozorava na austrijsku momčad koja je u prvom kolu svladala Novu Ves na svom parketu s visokih 98:79.

"Jako su dobra i posložena momčad sa širokim rosterom, imaju četiri Amerikanca koji su im nominalno glavni igrači. Izrazito su napadački moćna momčad, u prvom kolu Alpe Adria Cupa su postigli 98 poena. Morat ćemo obratiti pozornost na njihovu igru jedan na jedan gdje oni iz izolacija dolaze do otvorenih pozicija gdje pokušavaju poremetiti obranu. Mi moramo odigrati na razini na kakvoj smo bili protiv Cedevite s dobrim kretnjama, dobrim blokovima i s dobrim protokom lopte. Nadam se dobroj utakmici te pozivam navijače da nas dođu podržati u prvoj europskoj utakmici na domaćem parketu", istaknuo je Sesar za klupsku stranicu.

Pobjedi se nada Ivan Nakić-Vojnović koji vjeruje da ako Dinamo ponovi igru protiv Cedevite, ima što tražiti u ovom dvoboju.

"Nakon dominantne pobjede protiv Cedevite, mislim da s optimizmom ulazimo u drugu utakmicu u Alpe Adria Cupu gdje prvi puta igramo kod kuće. Dolazi nam protivnog kojeg smo skautirali, analizirali, znamo dobro njihove individualne karakteristike. Mislim da ako ponovimo igru iz drugog poluvremena protiv Cedevite, da se možemo nadati pobjedi i igri koja nas je krasila do sada."

FOTO: HINA/Lana SLIVAR DOMINIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!