Košarka

Sunsi uvjerljivo i lako slavili protiv Jazza, Šamaniću šest minuta

Branimir Korać • nedjelja, 29.10.2023.
Sunsi uvjerljivo i lako slavili protiv Jazza, Šamaniću šest minuta
Foto: EPA

Phoenix Sunsi upisali su pobjedu protiv Utah Jazza sa 126:104, odigrali su odličnu utakmicu i potpuno nadigrali protivnika. Kod poraženih priliku je dobio i Luka Šamanić...

Nakon što su i jedni i drugi upisali po pobjedu i poraz na startu sezone, Phoenix Sunsi ugostili su Utah Jazz. U dvoboju koji je bio lišen rezultatske neizvjesnosti, Sunsi su slavili sa 126:104.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Od početka je domaćin bio raspoložen, stvarao razliku i bio bolji protivnik iako je igrao bez Devina Bookera i Bradleyja Beala. Oni koji su bili na parketu, dobro su odradili posao.

"Bila je to večer u kojoj smo išli u pravom smjeru i radili sve kako smo i dogovorili", istaknuo je nakon susreta Kevin Durant koji je bio prvo ime kod pobjednika.

Već do poluvremena Sunsi su otišli na 16 poena razlike, a sredinom treće dionice imali su i 30 poena viška.

"U određenim trenucima bili smo jednostavno prespori. Nismo to uspjeli kompenzirati jer nismo dobro promišljali i nismo imali dobru komunikaciju. Moramo brzo naučiti na ovom primjeru", dodao je trener Jazza William Hardy.

Kod Sunsa su se istaknuli Durant s 26 poena i sedam asistencija te Eric Gordon s 21 poenom. Kod gostiju Lauri Markkanen upisao je 19 poena, Collin Sexton 14 poena i šest asistencija, a John Collins 11 poena i deset skokova.

Luka Šamanić dobio je posljednjih šest minuta i upisao pet poena (1/3 za dva, 1/1 za tri).

NBA:
Phoenix Suns - Utah Jazz 126:104

FOTO: EPA/ETIENNE LAURENT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!