Košarka

Zubac vrlo dobar u pobjedi Clippersa, Šarić skakao i asistirao u slavlju Warriorsa

Petar Jenjić • ponedjeljak, 30.10.2023.
Zubac vrlo dobar u pobjedi Clippersa, Šarić skakao i asistirao u slavlju Warriorsa
Foto: EPA

Dario Šarić i Ivica Zubac noćas su upisali pobjede sa svojim Golden State Warriorsima odnosno Los Angeles Clippersima. Šarićevi su slavili protiv Houston Rocketsa, a Zupčevi protiv San Antonio Spursa...

Do druge pobjede sezone stigli su Golden State Warriorsi koji su na gostujućem parketu bili bolji od Houston Rocketsa rezultatom 106:95. Domaćin je tako ostao jedna od tri ekipe na Zapadu bez pobjede nakon tri odigrane utakmice.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Steph Curry predvodio je momčad s 24 poena, sedam skokova i šest asistencija. Dario Šarić odigrao je 21 minutu, a susret je zaključio s četiri poena (0/3 za dva, 1/3 za tricu, slobodna bacanja 1/2), osam skokova i pet asistencija.

Najbolji je u redovima Houstona bio Jalen Green s 21 poenom i devet skokova.

Bez ikakvih problema do pobjede su stigli Los Angeles Clippersi koji su na domaćem parketu nadigrali San Antonio Spurse rezultatom 123:83. Tako su stigli do druge pobjede, a Spurse ostavili na omjeru 1-2.

Sedam igrača ubacilo je dvoznamenkast broj poena kod Clippersa, a najbolji je bio Kawhi Leonard s 21 poenom. Ivica Zubac dodao je 16 koševa (6/7 za dva, slobodna bacanja 4/6) i osam skokova za 22 i pol minute u igri.

Najučinkovitiji je u redovima poražene ekipe bio Devin Vassell s 14 poena.

NBA:
Houston Rockets - Golden State Warriors 95:106
LA Clippers - San Antonio Spurs 123:83

FOTO: EPA/ETIENNE LAURENT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!