Ostali sportovi

Poznati koeficijenti za FNC 13, Joksović veliki favorit protiv Lazića

Branimir Korać • četvrtak, 02.11.2023.
Poznati koeficijenti za FNC 13, Joksović veliki favorit protiv Lazića
Foto: Pixsell

13. po redu FNC spektakl na rasporedu je u subotu u Beogradu, a u glavnoj borbi večeri, za pojas prvaka u velteru, borit će se Nikola Joksović i Savo Lazić...

Dugo očekivani FNC event u Beogradu nudi niz vrlo intrigantnih borbi, a kao vrhunac večeri bit će okršaj za titulu u velteru između Nikole Joksovića i Save Lazića.

Igraj na FNC 13 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Joksović je aktualni prvak u ovoj kategoriji, dosad je neporažen, dvije borbe zaključio je prekidom dok je jednom slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

U subotu ga čeka Savo Lazić koji je u jedinoj dosadašnjoj borbi u Puli ekspresno za samo 18 sekundi šokirao Ivicu Truščeka. Lazić želi Joksovićev pojas, ali prema koeficijentima je priličan autsajder.

I drugi okršaj između FNC-ovog prvaka u lakoj kategoriji Francisca Barrija "Croate" i Vase Bakočevića budi veliku pozornost. Trash-talk između ove dvojice prisutan je uvijek, a ovo će im biti drugi put da se bore. U prvoj borbi u Šibeniku Croata je slavio gušenjem u prvoj rundi, a i u ovu borbu ulazi u statusu favorita.

Koeficijentom na pobjedu 1.25 Joksović je najveći favorit u borbama koje su na rasporedu u Beogradu, na pobjedu Croate je koeficijent 1.45 dok se najneizvjesniji meč očekuje između Aleksandra Vukosavljevića i Miladina Kolarskog gdje je Vukosavljević s koeficijentom 1.65 lagani favorit.

Inače, Ivica Trušček borit će se protiv debitanta Jovana Marjanovića, ali je postavljen u ulogu autsajdera i to popriličnog. Na pobjedu Marjanovića koeficijent je 1.30, a na Truščeka 3.30.

Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

FOTO: Edina Zuko/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!