Nogomet

Page: 'Mogli smo zabiti više golova protiv Hrvatske'

Petar Jenjić • utorak, 14.11.2023.
Page: 'Mogli smo zabiti više golova protiv Hrvatske'
Foto: EPA

Izbornik Walesa Rob Page dao je intervju za službene stranice tamošnjeg nogometnog saveza. Osvrnuo se na prethodne kvalifikacijske dvoboje i najavio preostala dva - protiv Armenije i Turske...

Pred Walesom su dvije preostale dvije utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Nakon što su prošli ciklus zaključili pobjedom protiv Hrvatske, sada ga još čeka gostovanje kod Armenije i domaća utakmica protiv Turske.

Igraj na Armenija - Wales na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Želimo pobjede u obje utakmice, sve je u našim rukama. Nakon dvije pobjede pokazali smo da se možemo natjecati protiv najboljih ekipa u Europi. Dok god možemo pratiti taj postavljeni standard, nebitno o kojem protivniku se radi, rezultat će doći", rekao je izbornik Walesa Rob Page za službene stranice Velškog nogometnog saveza.

Armenija je u prvom međusobnom dvoboju u Cardiffu slavila s 4:2, a novi dvoboj igra se u subotu od 15 sati u Jerevanu.

"Nije nam se svidjelo što smo gledali u lipnju. Stvari smo posložili u rujnu i listopadu te odradili neke od najboljih utakmica koje sam imao priliku vidjeti, ali na tome trebao graditi. Neće se ništa vrijediti, ako ne nastavimo ovako."

I Wales, i Hrvatska i Armenija su u dobroj poziciji za plasman na Europsko prvenstvo nakon odrađene skupine.

"Mogli smo zabiti još golova protiv Hrvatske. Kada sve zbrojite, možemo biti sila na koju treba računati, ali treba nam konstanta. Nakon iskustva i pritiska u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, momci će biti dobro s ovim što je ispred nas", dodao je Page.

FOTO: EPA/ADAM VAUGHAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!