Nogomet

Talijanski izbornik nakon nekoliko ozljeda pozvao dvojicu novih igrača

Petar Jenjić • utorak, 14.11.2023.
Talijanski izbornik nakon nekoliko ozljeda pozvao dvojicu novih igrača
Foto: Pixsell

Izbornik Italije Luciano Spalletti odlučio je pozvati još dvojicu igrača u reprezentaciju za dvoboje sa Sjevernom Makedonijom i Italijom. Radi se o Manuelu Lazzariju i Cristianu Biraghi...

Pred talijanskom nogometnom reprezentacijom ključne su utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo protiv Sjeverne Makedonije i Ukrajine, a u obje moraju pobijediti kako bi izbjegli doigravanje za plasman.

Igraj na Italija - Sjeverna Makedonija na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Izbornik Luciano Spalletti ima problema sa zdravstvenim biltenom, a već četvorica pozvanih igrača su otpala zbog ozljeda. Radi se o Milanovom Davideu Calabriji, Napolijevom Alexu Meretu, Atalantinom Rafaelu Toloiju i Juventusovom Manuelu Locatelliju.

Kao dodatnu pomoć pozvao je dvojicu igrača, Manuela Lazzarija iz Lazija i Cristiana Biraghija iz Fiorentine. Kapetan Viola priključio se tijekom jutra, dok će Lazzari stići kasnije tijekom dana.

Protiv Sjeverne Makedonije igraju 17. studenoga od 20:45, tri dana kasnije gostuju kod Ukrajine u isto vrijeme. U skupini C vodeća je Engleska sa 16 bodova, Ukrajina ima 13, Italija deset, Sjeverna Makedonija sedam, a Malta je bez ijednog boda.

FOTO: Ivana Ivanović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!