Nogomet

Šarić ponovno dobar u novom porazu Warriorsa, Miami nastavlja nizati pobjede

Petar Jenjić • petak, 17.11.2023.
Šarić ponovno dobar u novom porazu Warriorsa, Miami nastavlja nizati pobjede

Noćas su na NBA parketima odigrane samo dvije utakmice. Miami Heat je na domaćem terenu bio bolji od Brooklyn Netsa, dok su Golden State Warriorsi kod kuće izgubili od Oklahoma City Thundera...

Nakon ulaska u sezonu s omjerom 1-4, Miami Heat se probudio i sada je na nizu od sedam pobjeda. Nitko u NBA ligi trenutno nema više od toga, a noćas su do sedmog uzastopnog slavlja stigli na domaćem parketu protiv Brooklyn Netsa sa 122:115.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Jimmy Butler s 36 poena i pet skokova te Duncan Robinson s 26 koševa predvodili su Miami do pobjede. Po 23 poena kod Netsa ubacili su Mikal Bridges (sedam skokova, pet asistencija) i Lonnie Walker IV.

Novi poraz u skraćenoj rotaciji, bez Draymonda Greena i Stepha Curryja upisali su Golden State Warriorsi koji su na domaćem parketu izgubili od Oklahoma City Thundera sa 128:109. To im je peti uzastopni poraz, a šesti u zadnjih sedam utakmica.

Goste je do pobjede predvodio Shai Gilgeous-Alexander s 24 poena i sedam asistencija.

Warriorse je predvodio Jonathan Kuminga s 21 poenom i šest skokova, dok je Dario Šarić dodao 12 poena (2/7 za dva, 2/3 za tricu, slobodna bacanja 2/2), tri skoka i četiri asistencije za 24 minute na terenu.

NBA:
Miami Heat - Brooklyn Nets 122:115
Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder 109:128

FOTO: fiba.basketball

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!