Košarka

Damir Mulaomerović poziva na ozbiljnost uoči važnih dvoboja protiv Jazina i Bosca

Branimir Korać • utorak, 05.12.2023.
Damir Mulaomerović poziva na ozbiljnost uoči važnih dvoboja protiv Jazina i Bosca
Foto: Lana Slivar Dominić/HINA

Pred Cedevitom Junior je dvostruki program, prvo će u srijedu u sklopu Kupa Krešimira Ćosića igrati protiv Jazina, a zatim u petak u hrvatskom prvenstvu protiv Bosca...

Cedevita Junior vraća se na pravi put. Nakon nekoliko vezanih poraza, počela je ponovno pobjeđivati i sada je u nizu od tri uzastopne pobjede.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Iza nas je izazovno razdoblje, u posljednje vrijeme je dosta suigrača bilo izvan stroja pa se pokušavamo boriti s tim ozljedama i dati sve od sebe. Ovaj tjedan donosi nove izazove u Kupu i prvenstvu, a mi moramo biti spremni reagirati na pravi način", istaknuo je KeVaughn Allen.

Iako je Cedevita favorit protiv Jazina, Damir Mulaomerović upozorava na ozbiljnost.

"Stižu nam, na neki način, najteže utakmice. Mi ovu Kup utakmicu moramo najozbiljnije shvatiti, uz maksimalan respekt prema Jazinama, zato što znamo da se radi o ulasku među osam najboljih u Kupu i mislim da je to sada najvažnije. Trenutno se, zbog ozljeda i izostanaka igrača, snalazimo i nadopunjujemo pa moram pohvaliti dečke zato što su svi u tome bili jako dobri. Jazine su dosta mlada ekipa, uz par iskusnih bivših reprezentativaca, no ja se nadam da ćemo opet odigrati kao i u zadnjoj utakmici u Zaboku. Treba nam ponovno dobra organizacija i koncentracija, u obrani i napadu."

Nakon Jazina slijedi prvenstveni dvoboj protiv Bosca.

"Što se tiče prvenstva i Bosca, znamo da oni imaju određene probleme kao mlada ekipa, također im nedostaju neki igrači. Protiv njih isto moramo biti krajnje ozbiljni. Nama je sada svaka pobjeda vrlo bitna jer nas u budućnosti čekaju bitne stvari. Još jednom, maksimalna ozbiljnost, koncentracija i pravi pristup je ono što nas zanima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!