Košarka

Green suspendiran na neodređeno vrijeme zbog udaranja Nurkića

Petar Jenjić • četvrtak, 14.12.2023.
Green suspendiran na neodređeno vrijeme zbog udaranja Nurkića
Foto: EPA

Draymond Green zaradio je suspenziju na neodređeno vrijeme, objavila je NBA liga. Igraču Golden State Warriorsa ovo je već treći put ove sezone gdje dolazi do isključenja...

NBA liga službeno je objavila da je igrač Golden State Warriorsa Draymond Green suspendiran na neodređeno vrijeme zbog udaraca igrača Phoenix Sunsa Jusufa Nurkića tijekom međusobne utakmice u noći s utorka na srijedu.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Greenu je ovo već treća suspenzija ove sezone, a prošli put bio je suspendiran na pet utakmica. Iz NBA lige istaknuli su da je u kaznu potrebno ubrojiti "Greenovu povijest nesportskih djela."

Prema pisanju ESPN-a, Green, generalni menadžer Warriorsa Mike Dunleavy Jr. i Greenov agent Rich Paul trebali bi se danas sastati kako bi razmotrili opcije savjetovanja i pomoći igraču.

Iz vodstva lige nisu željeli dati točan broj utakmica suspenzije, ali želi dopustiti košarkašku vremena suočiti se s izazovima koji su pred njima. Ako njegova suspenzija bude kraja od 20 utakmica, onda će biti kažnjen sa 153 941 tisuće dolara po utakmici, a ako bude više od 20, onda će kazna biti 202 922 dolara.

Prva je kazna stigla 11. studenoga kada je protiv Cleveland Cavaliersa zaradio dvije tehničke, a tri dana kasnije došlo je do sukoba s Rudyjem Gobertom kad je isključen na spomenutih pet utakmica.

FOTO: EPA/D. ROSS CAMERON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!