Nogomet

Kap koja je prelila čašu: Zvezda izgubila od Partizana, trener na odlasku

Petar Jenjić • četvrtak, 21.12.2023.
Kap koja je prelila čašu: Zvezda izgubila od Partizana, trener na odlasku
Foto: FaH

Partizan je pobjedom protiv Crvene zvezde osvojio naslov jesenskog prvaka i natjerao rivala na promjenu na trenerskoj klupi. Momčad tako napušta Barak Bakhar...

Sinoć je u zaostaloj utakmici devetog kola srpskog prvenstva, Partizan stigao do pobjede u "Vječitom derbiju" protiv Crvene zvezde rezultatom 2:1.

Igraj na srpsko prvenstvo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Za pobjedničku ekipu poentirali su Bibars Natcho i Saldanha, dok je jedini gol za poražene postigao Cherif Ndiaye. Time je Partizan preskočio velikog rivala i s 47 bodova osvojio naslov jesenskog prvaka.

Bila je to kap koja je prelila čašu vodstva kluba, javljaju tamošnji mediji, pa će tako klupu Zvezde napustiti izraelski stručnjak Barak Bakhar koji je stigao na ljeto s velikim očekivanjima.

Zvezda je nastup u Ligi prvaka završila na posljednjem mjestu skupine sa samo jednim osvojenim bodom, no čelnici kluba prešli su preko toga, ali ne i preko poraza od najvećeg rivala.

Kako piše Sportal, klupu bi trebao preuzeti Vladan Milojević koji je vodio klub do dva naslova prvaka u sezonama 2017./18. i 2018./19. i u obje bio proglašen za trenera godine u prvenstvu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!