Rukomet

Martinovićeva utakmica snova: 'U nekim trenucima niti sam nisam mogao vjerovati'

Mihaela Bradovski • subota, 23.12.2023.
Martinovićeva utakmica snova: 'U nekim trenucima niti sam nisam mogao vjerovati'
Foto: Pixsell

Njemački rukometni klubovi odrađuju posljednje utakmice prije nego se igrači priključe reprezentacijama na pripremama za Europsko prvenstvo. Goran Perkovac mogao je sa zadovoljstvom pratiti nastup Ivana Martinovića i Davida Mandića u jučerašnjem dvoboju kod Hannover Burgdorfa...

Uoči reprezentativne stanke koja će trajati skroz do veljače, Melsungen je u 19. kolu njemačke Bundeslige igrao protiv Hannover Burgdorfa i slavio je 34:30. Priča dana bio je hrvatski reprezentativac Ivan Martinović.

Igraj na utakmice Bundeslige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bio je to jedan od onih dana kada jednostavno sve polazi za rukom. Martinović je postigao nevjerojatnih 16 pogodaka iz 20 pokušaja i bio je najzaslužniji što je Melsungen stigao do pobjede.

"Stvarno smo htjeli na ovu stanku otići s pobjedom. Niti sam nisam mogao vjerovati, u nekim trenucima mi je baš sve polazilo za rukom. Bio je to nevjerojatan osjećaj", rekao je Martinović nakon susreta.

Osim Martinovića dobru utakmicu odigrao je i David Mandić koji je dodao četiri pogotka i tako je i on pružio doprinos u ovoj pobjedi.

Vrlo dobru večer imao je i Nikola Grahovac unatoč porazu njegovog Balingena protiv Flensburga s 34:32. Grahovac je postigao šest pogodaka i bio je prvi strijelac svoje momčadi.

Josip Šarac postigao je tri pogotka u porazu Göppingena protiv Magdeburga 31:27 dok je Marin Šego dodao sedam obrana.

Marko Mamić bio je strijelac dva pogotka u porazu Leipziga kod Füchse Berlina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!