Rukomet

Podržite uživo hrvatske rukometaše, krenula prodaja ulaznica za Croatia kup

Mario Borko • subota, 23.12.2023.
Podržite uživo hrvatske rukometaše, krenula prodaja ulaznica za Croatia kup

Hrvatske rukometaše očekuje Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a kao uvertira poslužit će Croatia kup u Poreču. Iz Saveza su objavili da su ulaznice u prodaji...

Europsko zlato jedino je koje nedostaje hrvatskim rukometašima, a na put do njega krenut će iz Poreča, gdje će najprije odraditi pripreme, a zatim od 4. do 6. siječnja odigrati Croatia kup. Na već tradicionalnom turniru uoči velikog natjecanja, Hrvatska će odmjeriti snage protiv reprezentacija Slovenije i Crne Gore. Utakmice će se igrati u dvorani Žatika, a HRS je ulaznice pustio u slobodnu prodaju.

Igraj na rukometne mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Iz saveza očekuju veliki interes navijača pa će na južnoj strani dvorane biti dodana montažna tribina. Cijene ulaznica su deset, 14 i 16 eura ovisno o tribini, dok one za VIP stoje 50 eura. Mogu se nabaviti online, putem servisa Ulaznice.hr. Kapacitet dvorane je oko četiri tisuće gledatelja.

Turnir je na rasporedu, od četvrtka 4. siječnja do subote 6. siječnja, a sve utakmice igraju se od 17 sati. Hrvatska otvara turnir protiv Crne Gore, u petak igraju Crna Gora i Slovenija, a posljednji susret će u subotu odigrati Hrvatska i Slovenija.

FOTO: HRS / Jozo Cabraja / kolektiff

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!