Nogomet

Odlazak nakon šest godina: Damir Kreilach napušta Real Salt Lake

HINA, Mihaela Bradovski • četvrtak, 28.12.2023.
Odlazak nakon šest godina: Damir Kreilach napušta Real Salt Lake

Hrvatski internacionalac Damir Kreilach napušta Real Salt Lake. Kreilach je u ovom klubu proveo šest godina i došlo je vrijeme za nove izazove...

Hrvatski nogometaš Damir Kreilach (34) nakon šest godina napušta Real Salt Lake, objavio je američki nogometni klub na svojim stranicama.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatski veznjak rodim iz Vukovara je u šest sezona u klubu iz Salt Lake Cityja upisao 47 golova i 24 asistencije u 151 utakmici.

Prije nego što je došao u MLS, Kreilach je igrao za njemački Union Berlin (2013-18) i Rijeku (2007-13).

"Nakon toliko razmišljanja, bila je to najteža odluka koju sam donio. Odabir koji slama srce, oproštaj od nevjerojatnog kluba, divne momčadi i velike baze navijača. Nakon šest nevjerojatnih godina napuštam RSL gdje sam se odlično proveo i doživio toliko nezaboravnih trenutaka i emocija," poručio je Kreilach u pismu navijačima.

"Nemoguće je riječima opisati što je Damir značio našem klubu u proteklih šest godina. Damir je vrhunski profesionalac, pravi džentlmen i nedvosmisleni vođa koji sebe i svoje suigrače drži do najviših standarda," dodao je sportski direktor Kurt Schmid u izjavi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!