Zimski sportovi

Leona Popović bez teže ozljede, za nekoliko dana ponovno na snijegu

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.01.2024.
Leona Popović bez teže ozljede, za nekoliko dana ponovno na snijegu
Foto: EPA

Nakon jučerašnjeg neugodnog pada na stazi u Kranjskoj Gori, Leona Popović obavila je preglede gdje je utvrđeno kako nema teže ozljede...

U obje vožnje jučerašnjeg slaloma u Kranjskoj Gori Leona Popović imala je pogrešku na ulasku u cilj. Posebno je neugodno izgledao pad u prvoj vožnji nakon kojeg je osjetila bol u koljenu.

Ipak, snimanje je pokazalo kako nije došlo do značajnije ozljede i nakon kraće pauze već za nekoliko dana vraća se na snijeg.

"Na današnjem pregledu magnetskom rezonancom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina, prof.dr.sc. Igor Borić dijagnosticirao je da je s Leoninim koljenom sve u redu te da je došlo samo do manjeg istegnuća medijalnog kolateralnog ligamenta te natučenja kostiju lijevog koljena."

"Leona će nastaviti s fizikalnom terapijom kod fizioterapeuta reprezentacije Zorana Prše i za nekoliko dana se očekuje njezin povratak na snijeg. Najbolje vijesti su da nije došlo do nikakvog puknuća nakon izuzetno neugodnog pada na slalomskoj utrci Svjetskog kupa u Kranjskoj Gori", stoji u priopćenju iz Saveza.

FOTO: EPA/ANTONIO BAT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!