Rukomet

Perkovac: 'Kompletna ekipa s puno kvalitete, ali nadam se da ćemo im sutra otkriti nedostatke'

Petar Jenjić • četvrtak, 11.01.2024.
Perkovac: 'Kompletna ekipa s puno kvalitete, ali nadam se da ćemo im sutra otkriti nedostatke'

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Goran Perkovac najavio je utakmicu protiv Španjolske na početku Europskog prvenstva. Svjestan je da se radi o jakoj, uigranoj ekipi, ali vjeruje da Hrvatska može svakoga dobiti, ako odigra čvrsto...

Pripremni period je gotov, a došlo je vrijeme za Europsko prvenstvo. Prvu utakmicu Hrvatska igra u petak s početkom u 20:30 sati, a susret je najavio izbornik Goran Perkovac.

Igraj na Hrvatska - Španjolska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Na svu sreću je pripremni period završen, jedva smo čekali da ovo dođe. Još jedan, dva lagana treninga, prokušati neke detalje kojem trebamo odraditi. Ekipa je spremna, igrači su zdravi, čak i Matej Mandić konkurira za sastav. Problema za sada nema, sve vijesti su pozitivne i sretni smo."

Španjolski su odlična ekipa na obje strane terena.

"Moramo se upustiti u pravu borbu, moramo biti spremni sa svima igrati čvrsto. Ako tako odigramo, imamo šanse protiv svih. Oni su uigrani, poznaju se, imaju iskusnih igrača koji su na okupu, sedam, osam godina. Imaju sjajnog vratara, brzo idu u tranziciju. Kompletna ekipa s puno kvalitete, ali nadam se da ćemo im sutra otkriti nedostatke."

Bit će dosta hrvatskih navijača.

"Naša publika čini čuda, nadamo se da će i sutra napraviti izvanrednu atmosferu, da ćemo im mi olakšati našom igrom i da svi budemo sretni."

FOTO: Jozo Čabraja/Kolektiff/HRS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!