Rukomet

[VIDEO] Kušan: 'Dao sam svoj maksimum kao i cijela ekipa'

Petar Jenjić • srijeda, 17.01.2024.
[VIDEO] Kušan: 'Dao sam svoj maksimum kao i cijela ekipa'
Foto: EPA

Dobru utakmicu protiv Rumunjske odradio je Tomislav Kušan koji je uskočio umjesto Verona Načinovića. Istaknuo je da je najvažnija pobjeda i da se nitko još nije ozlijedio...

Hrvatski rukometaši svladali su Rumunjsku i potvrdili plasman u u drugi krug Europskog prvenstva, a u kada je uskočio Tomislav Kušan koji je odradio jako dobar posao umjesto viroznog Verona Načinovića

Igraj na Europsko prvenstvo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Dao sam svoj maksimum kao i cijela ekipa, utakmica je bila teža nego smo to očekivali. Htjeli smo bolji rezultat, ali na kraju je najvažnije da smo pobijedili. Idemo dalje, bitno da se nitko nije više povrijedio. Nakon onog s Martinovićem, bilo kome da se to dogodilo, bilo je ružno."

Velik broj hrvatskih navijača ponovno je stigao.

"Ja sam najsretniji što smo pobijedili i što se nitko nije ozlijedio. Najvažnije je da se prenose dva boda. Zahvalio bih se svima što su nas došli podržati, nevjerojatan je osjećaj ovako igrati pred našim navijačima."

Naravno, kasnijim remijem Austrijanaca i Španjolaca, saznali smo da Hrvatska prenosi samo jedan bod, ali što je tu je. Idemo dalje, a sljedeći protivnik je Francuska.

FOTO: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!