Rukomet

[VIDEO] Perkovac: 'Ova ekipa ima svijetlu perspektivu'

Petar Jenjić • srijeda, 24.01.2024.
[VIDEO] Perkovac: 'Ova ekipa ima svijetlu perspektivu'
Foto: EPA

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Goran Perkovac dao je izjavu nakon utakmice protiv Njemačke. Bio je pun hvale prema igračima koji su odigrali odlično...

Hrvatska rukometna reprezentacija svladala je Njemačku s 30:24, a izbornik Goran Perkovac imao je razloga za zadovoljstvo, bez obzira na to što se radilo o utakmici bez rezultatskom imperativa...

Igraj na Premiership na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Vidite te mlade igrače, oni lete po terenu i igraju izvanredan rukomet. Dominik Kuzmanović, ono što je pokazao, to je svjetska klasa. Imamo jako puno razloga za optimizam, rezultat je jedini koji nije takav, ali ovo ostalo jest."

Hrvatska ima osiguran nastup u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

"Naravno, to je bio prvi cilj, a drugi je, naravno, Svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj. Veliki komplimenti i čestitke igračima, imali smo puno problema, sad smo na kraju opet ostali bez dva igrača. Nije to sasvim normalno da se momci ovako bore i da daju sve od sebe, ja im stvarno od srca čestitam i želim da tako nastave. Ima puno razloga za optimizam, ova ekipa je dobro složena, izvanredno je vođena. Nismo malo imali sreće u rezultatu s Mađarskom, to nas je najviše koštalo, ali ova ekipa ima svijetlu perspektivu."

"Treba dobiti Njemačku u Njemačkoj pred 20 tisuća ljudi, a oni su imali srce i karakter za to", dodao je izbornik Hrvatske.

FOTO: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!