Košarka

Ni odlična partija Bojana Bogdanovića nije pomogla Pistonsima

HINA, Petar Jenjić • subota, 27.01.2024.
Ni odlična partija Bojana Bogdanovića nije pomogla Pistonsima
Foto: EPA

Bojan Bogdanović odigrao je odličnu utakmicu za Detroit Pistonse koji su ipak upisali poraz. Bolja je od njih bila pretposljednja ekipa Istoka, Washington Wizardsi...

U derbiju začelja Istočne konferencije NBA lige, košarkaši Washingto Wizardsa su u gostima svladali Detroit Pistonse 118:104, unatoč tome što je za domaćina jako dobru utakmicu odigrao hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović.

Igraj na utakmice NBA lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Detroit je ostao na posljednjem mjestu na Istoku s omjerom 5-40, dok je Washington pretposljednji s osam pobjeda i 37 poraza, a ovom pobjedom je klub iz glavnog grada prekinuo niz od šest poraza.

Bogdanović je bio najbolji igrač domaćeg sastava te je za 36 minuta postigao 30 poena. Iz igre je gađao 10/19 uz 4/10 za tri poena i 6/7 s linije slobodnih bacanja. Imao je tri skoka, tri asistencije, dvije izgubljene i jednu osvojenu loptu.

Ipak, izvedba Bogdanovića bila je premalo za slavlje Detroita u susretu koji je bio posve izjednačen do posljednje četvrtine. Tada je Washington slomio suparnika i na kraju uvjerljivo slavio.

Kao i Bogdanović, tako je na drugoj strani 30 poena ubacio Kyle Kuzma uz četiri asistencije i šest skokova. Kod gostiju je još Jordan Poole dao 17 koševa, dok je Daniel Gafford uz 15 poena ostvario i 13 skokova.

Nakon Bogdanovića kod Pistonsa je najbolji bio Cade Cunningham s 20 poena, 12 asistencija, ali i sedam izgubljenih lopti.

NBA:
Detroit Pistons - Washington Wizards 104:118

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!