Nogomet

Raspucani Hrvati: Alen Halilović i Antonio Mance dvostruki strijelci

Branimir Korać • subota, 03.02.2024.
Raspucani Hrvati: Alen Halilović i Antonio Mance dvostruki strijelci
Foto: Miljenko Klepac/HINA

Od Hrvata u inozemstvu, danas su se posebno istaknuli Alen Halilović i Antonio Mance koji su bili dvostruki strijelci. Mance je pomogao u osvajanju tri boda, a Halilović je pogodio za bod...

Mađari ovog vikenda igraju susrete 18. kola, a Zalaegerszeg je ugostio MOL Fehervar i upisao pobjedu 3:1. Antonio Mance igrao je glavnu ulogu i bio strijelac dva pogotka.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

ZTE je vodio na odmoru 2:0, a Mance je bio dvostruki strijelac da bi u 73. minuti MOL uspio smanjiti preko Arona Csongvaija. Domaćin je ipak izbjegao dramu u završnici, Yohan Croizet u 86. minuti zabio je za 3:1.

Mance je iz igre izašao u 90. minuti, a Zoran Lesjak i Josip Špoljarić ostali su na klupi.

Odlična utakmica je i iza Alena Halilovića koji ipak nije došao do pobjede. Fortuna Sittard ugostila je Heerenveen i remizirala 3:3.

Gosti su odlično odradili prvo poluvrijeme i vodili su 2:0 golovima Osamea Sahraouija i Luuka Brouwersa.

U drugom dijelu domaćin je u razmaku od samo tri minute došao do poravnanja. U 60. minuti Halilović je smanjio iz kaznenog udarca, a tri minute kasnije Rodrigo Guth pogodio je za 2:2.

Brouwers je još jednom vratio goste u vodstvo, međutim u 80. minuti Halilović je nakon kornera bio na pravom mjesto, dočekao odbijanac i zakucao ga u mrežu s desetak metara za konačnih 3:3.

Protiv svog bivšeg kluba Halilović je igrao do 83. minute.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!