Košarka

Dario Šarić dobro iskoristio dobivene minute u važnoj pobjedi Warriorsa

Petar Jenjić • petak, 16.02.2024.
Dario Šarić dobro iskoristio dobivene minute u važnoj pobjedi Warriorsa
Foto: EPA

Posljednju utakmicu pred All-Star pauzu odigrali su Golden State Warriorsi koji su gostovali kod Utah Jazza. Vrlo neizvjestan dvoboj otišao je na stranu ekipe iz San Francisca...

Nakon niza loših predstava, Golden State Warriorsi probudili su se u posljednje vrijeme, a u posljednjoj utakmici prije All-Star pauze, slavili su protiv velikog rivala u borbi za doigravanje, Utah Jazza, sa 140:137.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Warriorsi su sada na omjeru 27-26 i desetom mjestu, dok jednu pobjedu manje, ali i tri utakmice više ima Jazz. Ispred Golden Statea s tri pobjede više, ali i tri utakmice više, su Los Angeles Lakersi. Ima se još dosta za igrati i puno toga se može vrlo lako okrenuti.

Zakucavanjem Johna Collinsa Jazzeri su smanjili na 138:137, 41 sekundu prije kraja, imali i napad za vodstvo, no Lauri Markkanen nije ubacio tricu. Pobjedu Warriorsa s linije slobodnih bacanja potvrdio je Stephen Curry.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Klay Thompson s 35 koševa i šest skokova, dok je Draymond Green dodao 23 koša, pet skokova, pet asistencija i četiri ukradene lopte.

Deset minuta igrao je Dario Šarić koji je dodao sedam poena (1/1 za dva, 1/3 za tricu, slobodna bacanja 2/2), tri skoka i dvije asistencije.

Najučinkovitiji je u redovima Jazza bio Collin Sexton s 35 koševa i devet dodavanja, a Keyonte George dodao je 33 poena i šest asistencija. Luka Šamanić nije igrao.

NBA:
Utah Jazz - Golden State Warriors 137:140

FOTO: EPA/CAROLINE BREHMAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!