Nogomet

Iz Dinama su se pohvalili da je rasprodana i sjeverna tribina, ostale su još samo ulaznice za južnu

Mario Borko • četvrtak, 07.03.2024.
Iz Dinama su se pohvalili da je rasprodana i sjeverna tribina, ostale su još samo ulaznice za južnu
Foto: Dario Grzelj/HINA

Dinamo večeras u 21 sat u osmini finala Konferencijske lige dočekuje grčki PAOK, a Modri će s tribina imati podršku više od 20 tisuća navijača…

Pet sati prije početka velikog dvoboja osmine finala Konferencijske lige između Dinama i PAOK-a iz maksimirskog kluba su objavili da je rasprodan cijeli raspoloživi kapacitet sjeverne tribine. To znači da će Modre u borbi za drugo europsko četvrtfinale u četiri sezone bodriti više od 20 tisuća navijača, a s obzirom na zabranu dolaska gostujućih navijača u prodaji su još uvijek dostupne ulaznice za južnu tribinu.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

29.226 je točan broj ljudi koji je po polarnoj hladnoći u poklonjenim kapama i šalovima bodrio Dinamo u utakmici s PAOK-om 2010. godine. Na klupi Plavih je tada sjedio Vahid Halilhodžić, a dinamovci su stadion s ozeblinama napustili razočarani zbog pogotka Dimitrisa Salpingidisa koji je u 60. minuti postavio konačnih 0:1 i odveo svoju momčad u šesnaestinu finala Europske lige, a Dinamovo europsko proljeće prolongirao za dodatnih osam godina.

U četvrtak na stadionu ni teoretski ne može biti toliko gledatelja, a u prodaji je ostalo još 2500 ulaznica za južnu tribinu koja će kao i 2010. biti domaća. Zapad dolje i sjever dolje bili su rasprodani još u utorak, u srijedu ujutro pridružio se zapad gore, a nekoliko sati prije utakmice i sjever gore. Modre dakle očekuje glasna podrška s tribina u borbi za što boljim rezultatom prije putovanja u Solun idućeg tjedna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!