Košarka

Vodeća momčad Zapada bez važnog igrača mjesec dana

HINA, Petar Jenjić • petak, 08.03.2024.
Vodeća momčad Zapada bez važnog igrača mjesec dana
Foto: EPA

Minnesota Timberwolvesi sljedećih mjesec dana trebali igrati bez jako važnog igrača. Karl-Anthony Towns morat će se podvrgnuti lakšem operativnom zahvatu i trebao bi se vratiti početkom doigravanja...

NBA momčad Minnesota Timberwolves službeno je objavila kako će najmanje mjesec dana biti bez jednog od svojih stožernih igrača Karl-Anthonyja Townsa.

Igraj na utakmice NBA lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ovaj će se košarkaš morati podvrgnuti lakšem operativnom zahvatu nakon puknuća meniska u lijevom koljenu. Mnogi izvori navode kako bi važan igrač ovog kluba trebao biti spreman za početak NBA doigravanja u kojem Minnesota ima velike ambicije.

Prije ove stanke Karl-Anthony Towns je propustio samo dvije utakmice u aktualnoj sezoni, a prosječno je ostvarivao 22.1 poena po utakmici uz 8.4 skoka i 0.7 blokada. Minnesota je trenutačno vodeća momčad Zapadne konferencije s omjerom 44-19. Odmah iza njenih leđa je Oklahoma City Thunder s omjerom 43-19 te aktualni prvak Denver koji ima 43 pobjede i 20 poraza.

Ove, kao i prošlih sezona, Towns je nominalno drugi najbolji igrač Minnesote. Prva zvijezda je i dalje Anthony Edwards koji je klub iz Minnesote do pobjede vodio i u noći s četvrtka na petak. Tada je zabio 44 poena u slavlju kod Indiane 113:111.

FOTO: EPA/BRIAN SPURLOCK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!