Nogomet

Damir Kreilach zabio u porazu od svog bivšeg kluba

Petar Jenjić • nedjelja, 24.03.2024.
Damir Kreilach zabio u porazu od svog bivšeg kluba

Hrvatski napadač Damir Kreilach postigao je pogodak za svoje Vancouver Whitecapse koji su na domaćem terenu izgubili od Real Salt Lakea, njegovog nekadašnjeg kluba...

Sinoć su u američkom MLS-u snage odmjerili Vancouver Whitecapsi i Real Salt Lake, a svoju prvu utakmicu za kanadski klub protiv nekadašnjeg odigrao je Damir Kreilach. Hrvatski napadač od 2018. pa sve do prošle sezone nosio je dres spomenutog kluba.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Upravo je to bilo pravo vrijeme za njegov prvijenac za Whitecapse u MLS-u kojim je doveo u vodstvo u 33. minuti. Bila je to jako lijepa akcija koja je krenula od posljednje linije, Brian White odigrao je za Kreilacha u prostor, a on krasnim udarcem matirao protivničkog vratara.

Vancouver je na poluvrijeme otišao s prednošću, ali je u nastavku ipak posustao i izgubio utakmicu. Prvo je u 70. minuti za goste poentirao Anderson Andres Julio Santos, a šest minuta kasnije za preokret je zabio Alexandros Katranis.

Kreilach je igru napustio između dva primljena pogotka, a njegova momčad ostala je na sedam osvojenih bodova iz četiri utakmice. S druge strane, isti broj bodova, ali uz utakmicu više, ima njihov protivnik.

MLS:
Vancouver Whitecaps - Real Salt Lake 1:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!