Nogomet

Memorijalni turnir "Hrvoje Ćustić": Hajduk bolji od Rijeke

Sportnet • petak, 05.04.2024.
Memorijalni turnir "Hrvoje Ćustić": Hajduk bolji od Rijeke

Susretom Hajduka i Rijeke nastavljen je Međunarodni memorijalni turnir "Hrvoje Ćustić". Do pobjede su stigli juniori Bijelih rezultatom 2:1...

Grupa A u Poličniku je imala danas jadranski derbi, utakmicu između Hajduka i Rijeke. Od samog početka utakmice vidjelo se da će biti pravi derbi.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Igrači Hajduka imali su veći posjed lopte i igralo se uglavnom na polovici Riječana, ali Riječani su prvi kvalitetnije zaprijetili udarcem u okvir gola sa šest, sedam metara i pogodili gredu. Do 20. minute nije bilo izglednijih prigoda, a onda je jedna dobra izrađena akcija Hajduka dovela do udarca sa vrha šesnaesterca u kojoj je vratar Rijeke morao loptu izbaciti u korner.

Splićani su dobro izveli udarac iz kuta iz kojeg se na prvoj prečki dobro snašao Bartol Tafra i pospremio loptu u gol za vodstvo Hajduka. Riječani su od tada krenuli agresivnije prema golu Hajduka što je doprinijelo lijepim pogotkom Noela Jakca u zadnjoj minuti prvog poluvremena za izjednačenje.

U nastavku susreta krenulo se istim tempom i gledatelji su mogli uživati u dobrim akcijama. U 48. minuti, na dobar ubačaj Beidegela s desne strane, Duje Reić je trzajem glave pospremio loptu u mrežu Riječana i doveo Hajduk u prednost. Nakon toga igra se uglavnom odvijala na sredini terena i do kraja susreta nismo vidjeli izglednija prilike za promjenom rezultata.

FOTO: Anđela Knez/Turnir Hrvoje Ćustić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!