Rukomet

Novi igrač stiže u Zagreb sljedeće sezone: 'Ambicije su na najvišoj razini'

Sportnet, Petar Jenjić • ponedjeljak, 22.04.2024.
Novi igrač stiže u Zagreb sljedeće sezone: 'Ambicije su na najvišoj razini'

Rukometni klub Zagreb objavio je na svojim službenim stranicama vijest o dolasku novog igrača na poziciju desnog vanjskog. Sljedeće sezone boje kluba branit će Mihajlo Radojković...

Uprava rukometnog kluba Zagreb potpisala je ugovor s Mihajlom Radojkovićem. Riječ je o 30-godišnjem desnom vanjskom koji trenutno brani boje turskog Bešiktaša.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ovaj iskusni internacionalac u karijeri je igrao za: Smederevo, Partizan, Bešiktaš, rumunjsku Dunareu, katarski Al – Sadd i slovenski Trimo Trebnje, a aktualnu sezonu proveo je po drugi puta u redovima turskog prvaka.

U ekipi će pojačati konkurenciju na poziciji desnog vanjskog gdje će se za minutažu boriti s Lukom Lovrom Klaricom. U razgovoru za službene stranice kluba rekao je o čemu svemu misli:

"Sretan sam i veseli me što ću imati priliku biti dio jedne vrhunske ekipe kakav je Zagreb. Posljednjih nekoliko godina falilo im je i malo sreće, ali u ovoj sezoni su, smatram, napravili veliki uspjeh i vjerujem i nadam se da ćemo u narednoj sezoni napraviti još bolje rezultate. Što se mojih novih suigrača tiče, mogu reći da osobno poznajem Miloša Kosa iz reprezentacije Srbije, Filipa Glavaša s kojim sam igrao u Trimu iz Trebnja te Aleksa Kavčića i Matica Suholežnika iz slovenske prve lige."

"Što se tiče pozicije na kojoj igram, tu je Luka Lovre Klarica koji je ogroman talent i za kojeg sam uvjeren da će imati vrhunsku karijeru. Ostatak ekipe ne poznajem osobno, ali se jako veselim što ću dečke uskoro upoznati. Kada sam bio u pregovorima s klubom, jedna od prvih osoba koja je za to saznala je moj dragi prijatelj Radivoje Ristanović koji je nekada branio boje Zagreba, a danas je trener golmana u Trimu iz Trebnja. Iz svog vlastitog iskustva rekao mi je da smatra kako sam donio dobru odluku i kako je prelazak u ekipu kao što je Zagreb pun pogodak za moju karijeru."

"Što se ambicija tiče, one su na najvišem nivou, kako Zagreba tako i mene osobno. Osvajanje obje titule u Hrvatskoj je prioritet, a novi iskorak u Ligi prvaka je nešto za što ćemo se svi boriti. Navijačima Zagreba mogu obećati da ću na svakom treningu i svakoj utakmici davati sve od sebe i da ću se uvijek do kraja boriti kako bi se ciljevi i ambicije kluba, kao i mene osobno ostvarili."

Ugovor s Mihajlom Radojkovićem potpisan je na period od jedne sezone.

Autor: RK Zagreb

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!