Tenis

Đoković: 'Danas mi nije bilo suđeno, Alcaraz je apsolutno zasluženi pobjednik'

Petar Jenjić • nedjelja, 14.07.2024.
Đoković: 'Danas mi nije bilo suđeno, Alcaraz je apsolutno zasluženi pobjednik'
Foto: EPA

Novak Đoković prokomentirao je poraz u finalu Wimbledona od Carlosa Alcaraza. Istaknuo je da ovo nije bio njegov dan, ali da s cijelim turnirom ipak mora biti zadovoljan...

Svoj treći poraz u finalima Wimbledona upisao je Novak Đoković koji nije odigrao danas svoj najbolji tenis, a Carlos Alcaraz bio zaista sjajan:

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bio je jako vruć Alcaraz. Naravno, nije rezultat kakav sam želio, u prva dva seta moj tenis nije bio dobar, on je imao sve. Pokušao sam sve, spasio sam tri meč lopte, ali danas mi nije bilo suđeno, on je apsolutno zasluženi pobjednik. Čestitke i njegovom timu koji radi odličan posao, sa samo 21 godinom ostvariti to, zaista velika stvar."

Đoković je imao zdravstvenih problema nekoliko tjedana prije Wimbledona i ističe da mora biti zadovoljan ovim rezultatom:

"Naravno, moram biti jako ponosan, malo sam sada razočaran, ali kada se osvrnem na zadnjih nekoliko tjedana, zadnjih četiri ili pet, ono što sam prošao sa svojim timom, jako sam zadovoljan jer to je moj turnir snova. Pokušavao sam se podsjećati koliko je ovdje lijepo biti i igrati ovdje, boriti se za trofej deseti put, a opet kao prvi put."

Posebno se osvrnuo na svoju obitelj i tim:

"Supruzi hvala na podršci, volim te. Mojoj prekrasnoj djeci koja mi donose osmijeh na moje lice svaki dan. Svake godine zasuzim kad ih vidim, ali nevjerojatno ih je imati i biti otac ova dva mala anđela koji sve više vole tenis. Ne znam hoću li imati živaca biti trener mom sinu i ako bude to zaista htio, ja ću biti uz njega. Hvala mom cijelom timu, hvala što ste bili uz mene kroz dobre i loše trenutke, samo mi znamo što smo prolazili. Hvala što ste bili u mom kutu i idemo dalje." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!