Nogomet

Kustić: 'Broz je uistinu jedan i jedinstven, kako na terenu tako i izvan njega'

Mihaela Bradovski, hns.family • srijeda, 14.08.2024.
Kustić: 'Broz je uistinu jedan i jedinstven, kako na terenu tako i izvan njega'
Foto: Damir Senčar/HINA

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, uputio je zahvalu Marcelu Brozoviću za sve što je ostvario s hrvatskom reprezentacijom.

Nakon osvojene srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru, srebrne medalje u Ligi nacija i 99 odigranih utakmica, Marcelo Brozović odlučio je oprostiti se od hrvatske reprezentacije, o čemu je obavijestio izbornika Zlatka Dalića i predsjednika HNS-a Marijana Kustića.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ova generacija hrvatskih nogometaša donijela nam je iznimno puno veselja i izvanrednih uspjeha, pa smo za njih jako vezani i s velikom emocijom doživljavamo kada se netko od tih zaslužnih igrača oprašta. Stoga mi je jako žao što Broz odlazi iz reprezentacije, ali zaslužio je da takvu odluku poštujemo i prihvatimo", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

"Broz je uistinu jedan i jedinstven, kako na terenu tako i izvan njega. Dao je ogroman doprinos našim najvećim uspjesima, svojom trkom i nogometnim znanjem bio je idealan korektor sjajnih veznih linija koje smo imali na svjetskim prvenstvima 2018. i 2022. godine te će ostati upisan kao velikan hrvatskog nogometa, ali i kao jedna od najposebnijih figura ove briljantne generacije. Brozu želimo i dalje puno sreće i uspjeha u karijeri i životu, uz još jedno veliko hvala na svemu što je dao Vatrenima i hrvatskom nogometu", zaključio je Kustić. test

AUTOR: hns.family

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!