Rukomet

Metkovci se osvetili Varaždincima

Marko Breljak • četvrtak, 18.05.2000.

Varteks TivarMetković Jambo 19:30 (8:13)
Gledatelja 200
Suci: Sarajlić i Vukušić.

Varteks Tivar: Lacković 1, Opančar 4, Jagačić 1, Brkinjač 2, Žnidarić 4, Radujković, Belko 1, Rodik 2, Turković 1, Štorga, Malner 3, Vujović.

Metković Jambo: D. Jerković, Bjeliš 4, Goluža 3 (1), Medić 7, Dominiković 7, Markota 3, G. Jerković 1, Jagić 1, Matličić 4, Pušnik.

Obrane: Varteks Tivar 8 (Vujović 6, Štorga 2), Metković Jambo 12 (Jerković 9, Pušnik 3).

Čak niti činjenica da je Metković Jambo osvojio Kup EHF za što su nagrađeni od strane uprave Varteksa prije susreta, nije privukla više od 200 gledatelja na utakmicu. Varaždinci su krenuli dobro, sa željom da pokušaju opet iznenaditi Metkovce. Ipak, nakon 6:6, Neretljani počinju igrati agresivnije, te na odmor odlaze sa pet golova prednosti.

Gosti su cijelu utakmicu igrali vrlo angažirano, naročito u obrani gdje nisu dozvoljavali vanjskoj liniji Tivara da se razigra. Vjerovatno ih je pekao poraz od 10 golova u prvom dijelu prvenstva nakon kojega su izgubili korak sa Badelom, te ga nisu uhvatili do kraja. Koliko je obrana Metković Jamba igrala dobro, najbolje govori činjenica da je najbolji igrač Varaždinaca, Lacković, svoj prvi i jedini gol, postigao tek u 53. minuti.

Na kraju utakmice semafor je pokazivao 19:30 za momčad trenera Obvana, osveta je bila slatka. Metković Jambo ipak je pokazao da je puno jača i iskusnija momčad od Varteksa kojemu predstoje utakmice sa Đakovom i Brodomerkurom, te borba za peto mjesto.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Rukomet
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!