Rukomet

Sportnetova prognoza: Grubišić daje prednost Sloveniji, Brazil bez šanse

Sportnet • subota, 21.01.2017.
Sportnetova prognoza: Grubišić daje prednost Sloveniji, Brazil bez šanse

Zanimanje sportske javnosti od 11. do 29. siječnja seli prema Francuskoj i 25. Svjetskom rukometnom prvenstvu. Sportnet vam svakodnevno donosi prognoze i razmišljanja brojnih rukometaša, rukometašica i trenera, a danas je na redu najbolja hrvatska rukometašica u 2016. godini, Jelena Grubišić...

Jelena Grubišić proglašena je najboljom hrvatskom rukometašicom u prošloj godini, bila je i MVP završnog turnira Lige prvakinja gdje je s Bukureštom osvojila trofej. Osim što je godinama bila prvi izbor na vratima hrvatske reprezentacije, ostavila je trag i u brojnim klubovima u kojima je nastupala.

S uspjehom je nastupala za Lokomotivu, Krim, mađarski Györ, a sada je vratarka CSM Bukurešta s kojim je osvojila Ligu prvakinja i sve što je mogla osvojiti u rumunjskom rukometu u prošloj sezoni. Kruna svega je titula najbolje hrvatske rukometašice u 2016. godini.

Norveška - Makedonija (16:00)
Pobjeda Norveške

Norveška je do sada pokazala odličnu igru, mogu odigrati vrlo dobru obranu iz koje vuku odličnu kontru i polukontru, napadački i obrambeno vrlo dobro organizirani. Makedonija je pokazala veliku želju i srce do sada, no radi se o momčadi koja većinom ovisi o danu Kirila Lazarova. Na golu se osjeti izostanak Borka Ristovskog, obrana daleko od one kakvu je do sad igrala.

Francuska - Island (18:00)
Pobjeda Francuske

Mislim da su Francuzi medu najjačim reprezentacijama, ako ne i najjača na Prvenstvu. Napadački i obrambeno jaka, bez slabe karike, iskusna ekipa na domaćem terenu. Island pak bez glavne zvijezde Palmarssona napadački dosta limitiran. Po meni sigurna pobjeda Francuske.

Slovenija - Rusija (20:45)
Pobjeda Slovenije

Mislim da je to najnepredvidivija utakmica osmine finala. Slovenija s uvijek motiviranim Vujovićem koji ne dopušta niti sekunde opuštanja. Španjolska ih je malo "protresla" tako da očekujem maksimalan pristup od prve minute. Rusi u problemima zbog ozljeda Atmana i Gorboka, al i dalje s dovoljno dobrim kadrom da mogu zaprijetiti Slovencima. Ali ipak u ovoj utakmici dajem prednost Slovencima.

Brazil - Španjolska (20:45)
Pobjeda Španjolske

Španjolska s prekaljenim igračima, jaka na svim pozicijama, s dva odlična golmana te izvrsnom 6-0 obranom i kontrama. Brazil bez neke konstante, rekla bih pomalo divlja ekipa. Napadački od odličnog do vrlo lošeg, ne vjerujem da će moći napraviti prevelike probleme u napadu, a s takvom obranom teško da će zaustaviti Aguinagaldea.

Foto: CSM Bucuresti Oficial Facebook

SP 2017. - Završnica

osmina finala

Norveška34:24Sjeverna Makedonija
Francuska31:25Island
Rusija26:32Slovenija
Brazil27:28Španjolska
Bjelorusija22:41Švedska
Mađarska27:25Danska
Njemačka20:21Katar
Hrvatska21:19Egipat

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

SP 2017. - Završnica

osmina finala

Norveška34:24Sjeverna Makedonija
Francuska31:25Island
Rusija26:32Slovenija
Brazil27:28Španjolska
Bjelorusija22:41Švedska
Mađarska27:25Danska
Njemačka20:21Katar
Hrvatska21:19Egipat

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!