Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 28.09.

Dario Dodić • utorak, 28.09.2010.

Bolesničke halucinacije još me drže, ali nisam mogao ne podijeliti s vama svoja današnja razmišljanja.

Možda bi bilo bolje da ništa ne napišem jer mi parovi djeluju taman onako kako se osjećam. Jučer je bilo odličnih parova, nisam imao snage za neka objašnjenja, a i bolje jer su me oni naši U-17 klinci dotukli. Sve što je padalo (koeficijenti) je prošlo, osim naših koji su vodili 2:0 i završili 2:2. No dobro, danas sam se odlučio za malo starije kategorije.

Estonija U-19 - Norveška U-19, 2, 1,60
Pada koeficijent na Norvežane, kod nas ga još nisu mijenjali, u ovakvim situacijama meni je to dovoljno. Logika nalaže da su mladi Norvežani kvalitetniji, utakmica je ozbiljna, nije prijateljska, moram ispratiti pad koeficijenta.

Ilves - Lukko, x2, 1,40
Držim se ja svog Lukka, napokon su proigrali kako spada, a iako danas gostuju kod neugodnog Ilvesa vjerujem da neće izgubiti. Naime, Ilves ima vrlo tanak roster, ozlijedila su im se četiri bitna igrača, zbog čega je počeo padati koeficijent na Lukko. Igram sigurniju varijantu, čisto jer sam prehlađen.

J. Koreja - Rusija, više od 138,5 poena, 1,85
Moram naglasiti da sam ovo uzeo s drugog foruma, meni je objašnjenje ok, ali imajte na umu sve te halucinacije i viruse u meni. Naime, Ruskinje su za sedam glava više od svojih protivnica i trebale bi u reketu sve živo utrpati u koš. Ako se malo opuste Ruskinje (jer ovo će dobiti) južnokorejske šuterice bi mogle ispuniti i svoju kvotu, doći do nekih 60 poena i onda ovo lagano prolazi. O moj Bože, što ja igram...

Spartak - Žilina, više od 1,5 golova, 1,25
Pada koeficijent na Ruse i pada koeficijent na golove, ja sam se odlučio za oprezniju varijantu, više od jednog gola.

Toliko od mene, budite pametni i izbjegnite ove mine koje sam vam postavio, radije prepišite nešto iz komentara, tamo uvijek bude pametnih prognoza. Sretno meni pa tako i vama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Ultras-VK29.09.2010. u 12:36
    od svih parova ja baš prepišem over na košarku i samo to fulam...hehe....
    Ultras-VK
  • Dario_SNet29.09.2010. u 11:43
    legija, takvi likovi kao ti nikom ne trebaju...sam odigraj svoje, ovo nemoj ni citati, najlakse se bunit kad padne, ne daj Boze da bi i sam dao kakav doprinos...
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik29.09.2010. u 04:44
    Nitko te ne sili da nekog poslusas,ovdje su samo prijedlozi.Prethodne parove koje sam pogadjao nisi se javljao,uostalom slusaj ti Vilenjaka,vidis da je sve dobijeno ;)
    Obrisan korisnik
  • Vilenjak29.09.2010. u 00:15
    kaj nisi slušal mene,vidiš da je sve dobijeno
    Vilenjak
  • legija29.09.2010. u 00:11
    dobar ti je cardiff !!!! i ja slusam svakve
    legija