Zimski sportovi

Svjetski prvaci Janica i Ivica stigli u Zagreb

Karlo Dževerlija, Goran Pervan • ponedjeljak, 17.02.2003.

Nakon što su se dvadeset četiri sata ranije okitili i trećim zlatnim odličjem na SP u St. Moritzu, obitelj Kostelić i moćna logistička ekipa prizemljila je na zagrebački aerodrom. Svjetski prvaci stigli su kući gdje su ih već na prvom koraku dočekali predstavnici medija i navijači. Prava fešta predviđena je za 18h na Jelačić placu...

Slika 1 od 1.
Foto: Dražen Patarčić

Iako je party najavljen za kasno popodne, vjerni navijači nisu izdržali ne doći pozdraviti zlatne junake. Janicu i Ivicu Kostelić dočekalo je oko tisuću navijača već u zračnoj luci Pleso, sada već toliko tradicionalnom prvom krugu slavlja za naše najuspješnije sportaše.

Dakako, po dosadnom starom ustaljenom pravilu, nisu se mogli izbjeći ni deseci političara i sponzora, koji su također imali štošta za reći u VIP salonu zračne luke, gdje su prve šampanjce i tortu u ovom novom skijaškom slavlju kušali naši alpinci.

Slika 2 od 2.
Foto: Dražen Patarčić

"Otišli smo na Svjetsko prvenstvo kao favoriti i vratili smo se sa tri zlata, dokazali smo koliko vrijedimo. Čestitam Niki i Ani, koje ne dobivaju toliko pažnje, ali cijela je reprezentacija odradila pravi posao!" - rekla je Janica, zahvalivši na čestitkama, a njen brat Ivica dodao je da se i on nada tako dobroj ekipi u muškoj reprezentaciji za sljedeće Svjetsko prvenstvo!

I dok se pravo slavlje tek iščekivalo direktor reprezentacije Vedran Pavlek razmišljao je unaprijed, o novom slavlju. "Nadam se da ćemo se ovdje opet naći 17. ožujka kada se budemo vraćali sa završnice Svjetskog kupa."

Dakle, do viđenja!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!