Carlsberg Euro 2004

Pršo: "Žao mi je što Mornar nije zabio"

Bojan Purić • četvrtak, 17.06.2004.

Nakon utakmice Dado Pršo izjavio je: "Žao mi je što Mornar nije zabio tu zadnju priliku, pobjeda bi nas stavila u idealnu poziciju. Izvanredan je igrač i zaslužio je zabiti, a Santiniju "hvala" što me ne bi stavio ni među 23."

Dario Šimić: "Na kraju smo imali pobjedu u rukama, pa smo pomalo tužni. Sve u svemu, možemo biti zadovoljni, nakon Švicarske smo se digli i pokazali da možemo više. Na početku smo igrali dosta oprezno, znali smo koliko je Francuska jaka i htjeli smo vidjeti kako će se situacija razviti. Igrali smo ofenzivnije u drugom dijelu i to je urodilo plodom."

Otto Barić: "Žalim što nismo dobili, jer smo u velikom dijelu igre bili opasnija momčad. Prvo poluvrijeme je bilo bolje nego što se misli, primili smo slučajan gol. Vjerovali smo u dobar rezultat. Imamo momčad i štimung, sve u svojim rukama, vjerujem da ćemo pobijediti Englesku.
Ne bih nazvao Tudora tragičarem, gol je samo nesreća koja mu se dogodila u brzoj akciji."

Jacques Santini: "U nogometu se stvari mogu brzo promijeniti i sad se to opet vidjelo. Prije neki dan smo mi napravili Englezima ono što su Hrvati sad napravili nama. Moramo otkloniti slabosti poput onih s početka drugog poluvremena."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!