Carlsberg Euro 2004

Otto Barić najavio ostavku

Karlo Dževerlija • utorak, 22.06.2004.

Na današnjoj press konferenciji, Otto Barić je obznanio kako je najbliži prekidu suradnje s hrvatskom nogometnom reprezentacijom. Informaciju kojom je Barić prebacio lopticu HNS-u, prvi je plasirao nizozemski RTV NOS...

Slika 1 od 2.
Foto: Goran Pervan

Kako navodi spomenuti izvor, 71-godišnji Herr Otto ne želi produžetak ugovora sa HNS-om, a sreću se najvjerojatnije ići tražiti u nekom austrijskom klubu. Vijest prenosi i njemačka televizija: "Očito je da Savez želi produžetak, ali to nije moguće. I evo zašto: napravili smo mnogo u zadnje dvije godine, već nakon prve bilo je napretka, a sada imamo solidnu reprezentaciju. Ali to nije bilo dovoljno za javnost, i zato u meni više nema želje".

Došli smo dakle samo korak do konačnog i očekivanog raspleta ranijih najava o odlasku Barića nakon Eura 2004. Ugovor je glasio do 30. lipnja, a nakon sinoćnjeg poraza od Engleske doista je nerealno očekivati nastavak suradnje. Sada već bivši izbornik tvrdi kako ima kontakata iz HNS o nastavku kooperacije pod određenim uvjetima, no da je on u ovom trenutku najbliže neprihvaćanju daljnje suradnje. "Danas mi kavijar nije dobar, ali sutra možda bude" preneseno se izrazio Otto Barić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!